Corendon werkt aan eigen treindienst: 'Bedoeling dat vakantie begint in de trein'

15 januari 2024

VakantieScout.nlDoor: Selina

Corendon werkt aan de implementatie van een eigen treindienst om reizigers een naadloze en opwindende start van hun vakantie te bieden. Het reisbedrijf onderzoekt momenteel de haalbaarheid van een eigen treinverbinding tussen Schiphol en de luchthaven Zaventem in Brussel, en overweegt ook een lijn die naar Düsseldorf leidt, zo meldt De Telegraaf op 15 januari 2024.

Het besluit om deze treindienst te overwegen wordt mede ingegeven door een gebrek aan vertrouwen in de toekomst van Schiphol. Atilay Uslu, de CEO van Corendon, benadrukt dat hoewel de plannen nog niet definitief zijn, het bedrijf actief bezig is met het verkennen en ontwikkelen ervan.

Het doel is om de vakantie-ervaring voor reizigers te laten beginnen zodra ze de trein instappen, legt Uslu uit. Hij visualiseert zijn eigen trein in de herkenbare Corendonkleuren, voorzien van het kenmerkende logo. Binnenin de trein moet de sfeer zodanig zijn dat passagiers meteen het gevoel hebben dat ze al op vakantie zijn, misschien zelfs met een speciale cocktailwagon.

We willen reizigers vanuit België naar Schiphol vervoeren in verband met onze vluchten vanaf Amsterdam naar Curaçao, voegt Uslu toe. Dit stelt de reizigers in staat om na hun vakantie op Curaçao de trein terug te nemen naar hun oorspronkelijke vertrekpunt in België. Hoewel de plannen nog in ontwikkeling zijn, hoopt Corendon met deze innovatieve treindienst een nieuwe dimensie toe te voegen aan de reiservaring van hun klanten.

Vakantiescout - Corendon

9.2

Corendon

  • Summer Deals
  • Boekingskosten: € 40
  • Specialisatie: All Inclusive
  • Garanties
  • Laagsteprijsgarantie
  • Gratis Omboekgarantie
  • Geld Terug Garantie
  • Gratis annuleren

Ontvang de nieuwste updates over reizen, nieuwe reviews en de beste deals

logo

VakantieScout is het grootste online reisplatform in Nederland. Wij vergemakkelijken jouw zoektocht naar de ultieme vakantie, ondersteund door 100% onafhankelijke reviews van vakantie aanbieders en hun assortiment, vermijden wij verrassingen en teleurstellingen voor jou. Bij ons ben je zeker van een vakantie die bij jou past.

Copyright © 2016 - 2024 VakantieScout - U kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar [email protected]. VakantieScout opereert alleen met partners die lid zijn van het ANVR - SGR - Calamiteitenfonds - VvKR