Het Nieuwe Hotel Van Corendon: Mangrove Rif in Curaçao

20 december 2023

VakantieScout.nlDoor: Selina

Corendon verwelkomt je bij het nieuwste hotel, Mangrove Rif, gelegen aan het prachtige Mangrove Beach in Curaçao. Dit hotel, onderdeel van de Curio Collection by Hilton, biedt een ongeëvenaarde ervaring voor elke gast. Met een nadruk op verfijning en comfort, belooft Mangrove Rif een uniek verblijf te bieden aan de Caribische kust.

Locatie en Ontwerp

Het hotel is perfect gelegen aan een privéstrand, omgeven door de serene schoonheid van de Caribische kustlijn. Geïnspireerd door koraalriffen, straalt het design van het hotel een verfijnde en moderne esthetiek uit. Van ruime Deluxe kamers tot swim-up kamers met directe toegang tot het zwembad, er is een scala aan luxueuze opties om uit te kiezen. Elk detail is zorgvuldig ontworpen om aan de unieke voorkeuren van elke gast te voldoen.

alt

Culinaire Ervaringen

Met drie fantastische à la carte restaurants biedt Mangrove Rif een culinaire reis die je smaakpapillen zal prikkelen. Van lokale delicatessen tot internationale gerechten, er is voor elk wat wils. Daarnaast zijn er gezellige koffiebars en verleidelijke poolside bars waar je kunt genieten van verfrissende drankjes onder de zon.

Faciliteiten en Activiteiten

Het nabijgelegen Mangrove Beach Corendon Curaçao Resort, onderdeel van Curio by Hilton, biedt een scala aan faciliteiten voor de gasten van Mangrove Rif. Het Aquapark is een van de hoogtepunten, met de unieke King Cobra glijbaan, de enige in de Cariben. Dit park belooft avontuur en opwinding voor gasten van alle leeftijden.

alt

Toerisme en Impact

De opening van The Rif bij Mangrove Beach Corendon Curacao markeert een belangrijke stap voor zowel Corendon als voor Curaçao zelf. Met directe vluchten sinds november is er een indrukwekkende toename van 30% in de capaciteit op de Curaçao-Amsterdam route. Dit draagt aanzienlijk bij aan het stimuleren van het toerisme en het creëren van werkgelegenheid op het eiland.

Met de opening van dit prachtige hotel en de unieke voorzieningen belooft Mangrove Rif een onvergetelijke ervaring te bieden aan iedereen die op zoek is naar luxe, comfort en verfijning tijdens hun verblijf in Curaçao. #corendon #curacao #TheRif #grandopening Corendon Hotels & Resorts Hilton Curaçao Tourist Board

The Rif at Mangrove Beach ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Vakantiescout - Corendon

9.2

Corendon

  • Summer Deals
  • Boekingskosten: € 40
  • Specialisatie: All Inclusive
  • Garanties
  • Laagsteprijsgarantie
  • Gratis Omboekgarantie
  • Geld Terug Garantie
  • Gratis annuleren

Ontdek ook onze aanbevolen review van het Mangrove Beach Resort

Vakantie Curacao

Mangrove Beach Resort - CorendonWillemstad, Curacao

Mangrove Beach Resort


  • Perfect voor gezinnen met kinderen
  • Op basis van All Inclusive!
  • Waanzinnig resort omringd door mangrovebos
  • Prachtig Aquapark met spectaculaire glijbanen
  • Direct aan het privé zandstrand en nabij Willemstad

Ontvang de nieuwste updates over reizen, nieuwe reviews en de beste deals

logo

VakantieScout is het grootste online reisplatform in Nederland. Wij vergemakkelijken jouw zoektocht naar de ultieme vakantie, ondersteund door 100% onafhankelijke reviews van vakantie aanbieders en hun assortiment, vermijden wij verrassingen en teleurstellingen voor jou. Bij ons ben je zeker van een vakantie die bij jou past.

Copyright © 2016 - 2024 VakantieScout - U kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar [email protected]. VakantieScout opereert alleen met partners die lid zijn van het ANVR - SGR - Calamiteitenfonds - VvKR