TUI kondigt eigen Boeing 787 Dreamliner vluchten naar Kenia en Zanzibar aan

26 januari 2024

VakantieScout.nlDoor: Selina

TUI heeft bekendgemaakt dat het vanaf de winter van 2024-2025 een unieke vluchtoptie aanbiedt naar Zanzibar en Kenia, met gebruik van hun eigen Boeing 787 Dreamliner. Deze vluchten zullen tweemaal per week plaatsvinden.

Op maandag en donderdag zal het vliegschema Amsterdam – Zanzibar – Mombasa – Amsterdam volgen. De Dreamliner biedt aan boord diverse opties, waaronder Economy, Comfort en Deluxe. Het reisaanbod omvat pakketreizen voor strandvakanties, uiteenlopende safari-tours, rondreizen, en ook losse vliegtickets.

Verleidelijke Bestemmingen: Zanzibar en Tanzania

Volgens TUI heeft Zanzibar de afgelopen jaren veel aan populariteit gewonnen en een aanzienlijke groei doorgemaakt. Het eiland trekt niet alleen bezoekers met zijn adembenemende stranden, rijke geschiedenis en cultuur in Stone Town, maar ook met de gastvrije bevolking. Het kleine tijdsverschil van slechts twee uur maakt een reis naar Zanzibar extra aantrekkelijk. Een extra voordeel is de nabijheid van uitgestrekte wildparken op het vasteland van Tanzania, bereikbaar binnen een half uur vliegen. TUI biedt ook eigen accommodaties aan, zoals RIU Jambo, RIU Palace Zanzibar, en TUI Blue Bahari Zanzibar.

Ontdek Kenia

Kenia staat al lange tijd bekend als een topbestemming voor safarivakanties. Met maar liefst 48 wildparken biedt Kenia allerlei mogelijkheden voor een onvergetelijke safari-ervaring. Of je nu dromen hebt om kuddes olifanten te zien grazen aan de voet van de Kilimanjaro, of leeuwen wilt spotten bij Simba Hills, Kenia heeft het allemaal. TUI biedt een ruime keuze aan hotels, variërend van betaalbare drie-sterrenopties tot luxe vijf-sterrenaccommodaties op basis van all-inclusive. Er zijn diverse combinaties mogelijk tussen korte en langere safaritochten en een ontspannen hotelverblijf aan het strand van Mombasa. De rondreizen zijn nu al te boeken, en binnenkort zijn ook de pakketreizen en losse vliegtickets beschikbaar.

Vakantiescout - TUI Nederland

9.1

TUI NL

  • TUI Deals
  • Boekingskosten: € 37,50
  • Specialisatie: Verre reizen
  • Garanties
  • Uitgebreid aanbod
  • Online boekingsgemak
  • Laagsteprijsgarantie
  • Gemakkelijk online boeken

Ontvang de nieuwste updates over reizen, nieuwe reviews en de beste deals

logo

VakantieScout is het grootste online reisplatform in Nederland. Wij vergemakkelijken jouw zoektocht naar de ultieme vakantie, ondersteund door 100% onafhankelijke reviews van vakantie aanbieders en hun assortiment, vermijden wij verrassingen en teleurstellingen voor jou. Bij ons ben je zeker van een vakantie die bij jou past.

Copyright © 2016 - 2024 VakantieScout - U kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar [email protected]. VakantieScout opereert alleen met partners die lid zijn van het ANVR - SGR - Calamiteitenfonds - VvKR