Vlieg Comfortabel en Duurzaam naar Bonaire en Curaçao met Corendon

Corendon

27 juni 2024

VakantieScout.nlDoor: Selina

Droom je van een vakantie naar de zonovergoten eilanden Bonaire en Curaçao? Corendon biedt een uitstekende reiservaring met vluchten aan boord van de moderne Airbus A350-900, die niet alleen comfort maar ook duurzaamheid garanderen. Ontdek waarom jouw volgende reis met Corendon de beste keuze is.

Met Corendon vlieg je naar Bonaire of Curaçao aan boord van de hypermoderne Airbus A350-900. Dit vliegtuig, geliefd onder reizigers, heeft een ruime 3-3-3 stoelopstelling met 432 zitplaatsen. De unieke luchtvochtigheid en hogere luchtdruk in de cabine zorgen ervoor dat je frisser aankomt op je bestemming, met minder last van jetlag.

De romp van het vliegtuig is grotendeels gemaakt van koolstofcomposiet, wat zorgt voor minder gewicht en brandstofverbruik. Dit maakt de Airbus A350-900 een van de zuinigste langeafstandsvliegtuigen ter wereld, waardoor de CO2-uitstoot per passagier lager is.

Gunstige Vertrektijden voor een Optimale Vakantie

Corendon biedt vijf keer per week vluchten aan naar Curaçao, met vertrek op dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. De vluchten vertrekken rond 14.00 uur vanaf Amsterdam en landen om 19.30 uur lokale tijd op Curaçao, zodat je nog kunt genieten van je eerste avond. De terugvlucht vertrekt om 21.00 uur, waardoor je nog een volle dag hebt op het eiland. Je landt de volgende ochtend om 11.20 uur weer op Schiphol.

Vermaak en Comfort aan Boord

Aan boord van de Airbus A350-900 geniet je van uitgebreid entertainment. Elke stoel is uitgerust met een persoonlijk tv-scherm met een ruime keuze aan films, series, muziek en games. Je kunt je eigen apparaten opladen via een ingebouwde USB-poort en gebruikmaken van de Wi-Fi service (tegen betaling) om verbonden te blijven. Volg je vlucht live via de 'moving map' en zie precies waar je bent.

Relaxen in de Privium ClubLounge West

Voor vertrek kun je nog even ontspannen in de Privium ClubLounge West. Hier kun je rustig een hapje eten, iets drinken of wat laatste e-mails beantwoorden. Vanaf 48 uur voor vertrek kun je online inchecken via fly.corendon.com en meteen een toegangsvoucher boeken voor jezelf en je medereizigers.

Kies je Ideale Stoel

Of je nu een pakketreis naar Bonaire of Curaçao boekt, of alleen een vliegticket met het Flex- of Premiumpakket, je kunt eenvoudig je stoel reserveren via fly.corendon.com. Wil je extra beenruimte? Kies dan voor een van de XL-stoelen met 96,5 cm beenruimte, gelegen bij de nooduitgangen. Of ga voor rust in de Only Adult zone, exclusief voor passagiers vanaf 16 jaar, waar je als eerste aan boord mag en als eerste uitstapt.

Geniet van Heerlijke Maaltijden

Tijdens de 9 uur durende vlucht krijg je een heerlijke maaltijd van Mondi Restaurant, samengesteld door chef-kok. Er zijn ook snacks en drankjes inbegrepen, en bij de Buy-on-Board service kun je extra lekkernijen kopen. Nieuwsgierig naar het menu?

Corendon Curacao Menu

Flexibele Pakketten voor Elke Reiziger

Bij het boeken van je vliegticket naar Curaçao heb je de keuze uit verschillende pakketten. Het Ecopakket is standaard inbegrepen, en je kunt upgraden naar het Flex- of Premiumpakket voor extra voordelen zoals ruimbagage, stoelkeuze en flexibele ticketwijzigingen.

Boek Nu Jouw Droomvakantie

Klaar om je volgende vakantie naar Bonaire of Curaçao te boeken? Bezoek de website van Corendon en ontdek de aantrekkelijke pakketreizen en vliegtickets. Met Corendon vlieg je comfortabel, duurzaam en vol plezier naar je droombestemming.

Geniet van het comfort en de service van Corendon en maak je klaar voor een onvergetelijke reis naar de Cariben!

Corendon Curacao
Vakantiescout - Corendon

9.2

Corendon

  • Summer Deals
  • Boekingskosten: € 40
  • Specialisatie: All Inclusive
  • Garanties
  • Laagsteprijsgarantie
  • Gratis Omboekgarantie
  • Geld Terug Garantie
  • Gratis annuleren

Ontvang de nieuwste updates over reizen, nieuwe reviews en de beste deals

logo

VakantieScout is het grootste online reisplatform in Nederland. Wij vergemakkelijken jouw zoektocht naar de ultieme vakantie, ondersteund door 100% onafhankelijke reviews van vakantie aanbieders en hun assortiment, vermijden wij verrassingen en teleurstellingen voor jou. Bij ons ben je zeker van een vakantie die bij jou past.

Copyright © 2016 - 2024 VakantieScout - U kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar [email protected]. VakantieScout opereert alleen met partners die lid zijn van het ANVR - SGR - Calamiteitenfonds - VvKR